Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetreuma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetreuma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Roos

Geschreven op: Zaterdag 14 Juli 2018 om 21:03
Ongepast of beledigend?

Hoe brengen jullie mascara op met reuma in de handen?
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: nellie op Woensdag 6 Februari 2019 om 17:20 Ongepaste reactie?

tip wat mijn moeder en zusje doen omdat ze altijd zelf zonder reuma ruzie hebben met mascara is dat je bij een schoonheids specialiste je wimpers laat ververven voor twee tientjes. gaat minsten 10 weken mee. hoop dat het helpt !


Geschreven door: Emma Zee op Woensdag 6 Maart 2019 om 15:40 Ongepaste reactie?

Ik heb niet in directe zin ervaring ermee, omdat ik al lang voor de reuma allergisch reageerde op mascara en daarmee opgehouden ben.

Maar ik heb wel reuma in de handen en probeer regelmatig creatieve oplossingen voor het hanteren van lange smalle voorwerpen. Mijn ergo therapeut gaf me de tip, om van een antislip matje een strookje af te knippen en dat om de pen/potlood/lepel/wat dan ook maar, heen te wikkelen. Je hebt dan meer grip en je kunt de gewenste dikte ''instellen''.

Zou dat voor jou een optie zijn?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetreuma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)