Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetreuma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetreuma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jody

Geschreven op: Dinsdag 14 Maart 2017 om 11:52
Ongepast of beledigend?

Beste forumbezoeker,

De Radboud Universiteit doet onderzoek naar een nieuwe interventie voor reumapatiŽnten, gericht op welzijn en optimisme. Mensen met een reumatische aandoening die ouder zijn dan 18 jaar en toegang hebben tot e-mail worden uitgenodigd aan het onderzoek mee te doen.

Het gaat om een studie die bestaat uit twee groepen. De groep waarin u terecht komt, wordt bepaald op basis van toeval (te vergelijken met lootjes trekken). Een groep deelnemers wordt gevraagd op 3 momenten vragenlijsten in te vullen (aan het begin van het onderzoek, na 4 weken en na 7 weken). De andere groep deelnemers krijgen naast de vragenlijsten ook schrijfopdrachten. Gedurende 4 weken krijgen deze deelnemers elke week een schrijfopdracht die ongeveer een kwartier duurt. Daarnaast zullen we bij alle deelnemers ook een kort interview (van ongeveer een half uur tot een uur) afnemen over uw ervaringen met de studie en de schrijfopdrachten.

We hopen dat u zich aanmeldt om mee te doen aan het onderzoek ''Toekomstperspectief''! Kent u iemand die hier aan mee zou willen doen, stuur dit bericht dan gerust door. Voor meer informatie, of als u andere vragen heeft, wilt u dan contact met mij opnemen:

Jody Geerts
j.geerts@maw.ru.nl
0243612722
06-10210831 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetreuma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)