Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Levenmetreuma.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Levenmetreuma.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

roel meinen

Geschreven op: Maandag 9 April 2007 om 19:19
Ongepast of beledigend?

hallo
Ikzelf ben 2 keer in suriname geweest, en als je dan aankomt en uit het vliegtuig stapt is het net of de warmte als een vochtige deken over je heen valt.
Nu wil ik graag met mijn vrouw een keer er heen, maar zij durft niet goed omdat het er zo vochtig is ,en mijn vrouw reuma heeft.
Nu hoorde ik van iemand, dat zij mensen kenden die ook reuma hadden en het er prima konden vinden daar.
Zijn er mischien mensen die de zelfde ervaring hebben gehad.
hrt gr roel 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: bart op Maandag 6 April 2015 om 16:32 Ongepaste reactie?

Beste rol
Mijn vrouw heeft zelf ook reuma. Wij gaan ieder jaar naar Suriname toe omdat mijn schoonouders daar wonen.
als we in Suriname zijn heeft mijn vrouw juist veel minder last van de reuma Door de warmte. Dus ik adviseer je om haar gewoon mee te nemen. Misschien wil ze dan niet eens meer terug naar huis.


Geschreven door: Priya op Zondag 7 Februari 2016 om 09:49 Ongepaste reactie?

Suriname is perfect het klimaat zal je goed doen. Hier in Ned is het vochtig daar is het lekker. Ik heb ook weke delen reuma daarbij atrose dus su is perfect vergeet niet het heerlijk eten hmmmm


Geschreven door: Priya op Zondag 7 Februari 2016 om 10:30 Ongepaste reactie?

Suriname is perfect het klimaat zal je goed doen. Hier in Ned is het vochtig daar is het lekker. Ik heb ook weke delen reuma daarbij atrose dus su is perfect vergeet niet het heerlijk eten hmmmm


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Levenmetreuma.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)